13.15
F-08, CCM-liiga

KooKoo F2-08 Penguins - Saipa D  4 - 9

Valkeala

Ensimmäisen tasaisen taiston päätyttyä vastaan asteli Saipa D -joukkue. Viereiseltä kentältä saatujen vinkkien pohjalta osattiin ennakoida, että vastaan tulee kova joukkue ja töitä on tehtävä niin puolustus- ja hyökkäyspäässä tehokkaasti, jos voitto aikotaan ottaa. Ottelu alkoi mallikkaasti Kookoon puolelta ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne vaikutti hyvältä Kookoon johtaessa 4-2. Toisessa erässä Saipa terästäytyi ja naputti 7 maalia meidän verkkoon ja voitti ottelun selkein numeroin. Ehkä kova vauhti alkoi painaa jaloissa ja puolustaminen hieman unohtui muutamissa tilanteissa. Huomattavaa oli että Saipan joukkue hoiti puolustuspelaamisen erittäin hyvin ja Kookoon pelaajat eivät juurikaan päässeet hyville laukaisusektoreille maalinedustalle. Erityismaininta Väinölle, joka hoiti maalivahtipelin hienosti.