Julkaistu: 13.12.2016 00.00

Pelaajat päättää -viikko 50 (12.-18.12.2016)

Pokli ry (Kookoo juniorit) on myös tänä vuonna mukana Pelaajat päättää -viikolla. Kyseessä on Suomen jääkiekon taitovalmentajien haaste kaikille Suomen liikunta- ja urheiluseuroille. Siispä innolla odotamme tämän viikon harjoituksia, joiden suunnittelusta vastaa pelaajat :) Linkin takana tulostettava versio harjoituspohjasta, jonka pelaajat oivat palautta valmentajille, jos ja kun intoa riittää harjoituksen suunnitteluun:

Pelaajat_päättää_suunnitele_oma_harjoitus.pdf

Terveisin F2-08 valmennus


Mistä on kyse?

Haluamme antaa lisävastuuta pelaajille Pelaajat Päättää –viikon aikana. Nimen mukaisesti pelaajat päättävät mitä harjoituksissa ko.viikon aikana tapahtuu. Pelaajat suunnittelevat, toteuttavat ja organisoivat harjoitukset valmentajien apuna. Kohderyhmänä ensisijaisesti seurojen 10-14 -vuotiaat pelaajat ja heidän valmentajansa. Saa soveltaa myös muihin ikäluokkiin. Toimintatavat ja tyylit ovat täysin vapaat. Tehkää viikosta seuranne, joukkueiden, valmentajien ja ennen kaikkea pelaajienne näköinen

Lisää tietoa Facebookissa! https://www.facebook.com/PelaajatPaattaa/

#PelaajatPäättää #PelaajatPaattaa


Pelaajat päättä - viikko saatin kunnialla päätökseen ja pelaajat suunnittelivat antaumuksella koko viikon harjoitukset. Kiitos kaikille pelaajille hyvistä suunnitelmista ja kivoista harjoituksista.

Terveisin F2-08 valmennus




Seuran uusimmat

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.