KooKoo E06 mukana YOUTH HOCKEY TOURNAMENT 2018- turnauksessa
Julkaistu: 12.04.2018 00.00

KooKoo E06 joukkueen pelaajat olivat 31.3. - 2.4.2018 mukana Mikkelissä järjestetyssä kansainvälisessä YOUTH HOCKEY TOURNAMENT 2018 -turnauksessa. Joukkue osallistui turnaukseen AAA+ sekä AA sarjoissa. Mukana turnauksessa oli Savo-Karjalan ykkösjoukkueet, kovatasoiset peliryhmät Bluesin junioreista sekä kansainvälistä tuulahdusta Pietarista, Slovakiasta ja aina Itävallasta asti. Voikin hyvillä mielin todeta, että turnaus oli kovatasoinen ja varmasti riittävän haastava jokaiselle turnaukseen osallistuvalle pelaajalle.

KooKoo E06 AA-peliryhmä toteutti koko turnauksen ajan valmennuksen ohjeita samalla pitäen yllä pelaajien keskenään sopimaa iloista peli-ilmettä. Joukkueen tekemisessä oli heti alusta alkaen havaittavissa peräänantamattomuutta sekä oikeanlaista kärsivällisyyttä. Varsinkin omaan tekemiseen oli kova luotto, eikä missään vaiheessa annettu periksi vaikka vastustaja iski lujasti päälle. Turnauksen avauspäivän parasta antia oli voitot Jukureista sekä Oulaisten Cobrista. PK-83 nappasi voiton KooKoon kolmannesta pelistä, joka voidaankin nimetä turnauksen ainoaksi ohipeliksi. Avauspäivän päätösottelussa ylivoimaista vastustajaa Pietarin SKA:ta vastaan joukkue palautti jälleen taisteluilmeensä, vaikkakin joutui taipumaan selkein lukemin. KooKoo päätyi alkusarjansa kakkospaikalle varmistaen pääsyn siten turnauksen mitalipeleihin.

Toinen turnauspäivä alkoi sijoitusottelulla A-lohkon voittajaa Etelä Vantaan Urheilijoita (EVU) vastaan. KooKoon taisteluhurmos oli yön aikana kasvanut entisestään. Joukkuehenki oli jälleen kohdillaan, kun joukkue raivasi tiensä turnauksen finaaliin. Odotetusti finaalissa asteli vastaan Pietarin SKA, joka nyt sattumalta oli materiaaliltaan aivan ylivoimainen muihin joukkueisiin nähden. Finaaliottelun aikatauluhässäköinnistä huolimatta KooKoo pelasi jälleen ennakkoluulottomasti ja onnistuikin kiusaamaan SKA:ta loppuun asti, vain tosin todetakseen, että SKA oli parempi numeroin 7-0.

KooKoon AA-joukkueelle voidaankin antaa kokonaisuudessaan arvosana 10- koko turnauksesta. Ja tuo pieni miinuskin selittyy pitkän päivän uneliaisuudella. Joten kaikkien tulee olla oikein tyytyväisiä lopputulokseen eli turnauksen hopeasijaan. Joukkueen menestys poiki myös pari valintaa ALL STARS-kentälliseen, kun puolustaja Aapo Palokangas ja maalivahti Aada Heikkilä pokkasivat ko kunnian itselleen. Koko turnauksen hyvin pelannut Aada valittiin myös koko turnauksen parhaaksi maalivahdiksi!!

Onnittelut vielä kerran koko joukkueelle ja tsemppiä vielä jäljellä oleviin loppukauden turnauksiin!