Ajankohtaista F2011 joukkueelle!
Julkaistu: 28.06.2019 00.00

Ajankohtaista F2011 joukkueelle!

Tervehdys!

Kesä alkaa olla parhaimmillaan ja useat varmasti jo lomailevat, mutta heti lomien jälkeen ja toisille vielä kesälomien aika starttaa taas uusi kiekkokausi. F2011 joukkueeseen on tullut nyt n. 40 ilmoittautumista ja muutamia viime kaudella mukana olleita vielä puuttuu, eli mikäli jatkavat harrastusta, niin vinkatkaa, että käyvät ilmoittautumassa tuolta Jopoxin etusivun linkistä.

Joukkueen varsinainen kausi alkaa sitten sunnuntaina 18.8 harjoituksella Kuusankosken jäähallilla ja tiistaina 20.8 Valkealan jäähallissa. Elokuun aikana pidetään myös tämän uuden perustettavan joukkueen perustamiskokous, mutta tästä lisää myöhemmin. Osa lapsista menee jäille Pokli Six leirin merkeissä elokuun alussa eli 5-7.8 Kuusankoskella. Meidän joukkue pitää tuon leirin ajan kioskia Kuusankosken jäähallissa ma-ke 8:30 - 17:30 välisenä aikana. Tästä on erilliset vuoro- ja leipomislistat whatsup kioskiryhmässä, mikäli et ole ryhmässä tai haluat ryhmään tai sinulle olisi mahdollista osallistua kioskin pyörittämiseen, niin ole yhteydessä minuun tai Sallamari Virtaseen (kioskivastaava).

Toivottavasti saamme kaikki vanhemmat reippaasti mukaan joukkueen toimintaan, kuten keväällä saimme hoidettua tuon kiekkokoulun päätösturnauksen. Joukkueen varainhankintaa olemme jo aloittaneet erilaisilla toimilla, mutta mikäli sinulla olisi ideoita tai ajatuksia kuulisin niistä mielelläni. KooKoo junioreiden kausijulkaisun ilmoitusmyyntiin joukkueemme tulee ainakin omalta osaltaan osallistua.

Mikäli teille tulee kysyttävää tai muuta asiaan niin minuun voitte olla yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla. Nautitaan vielä kesästä ennen kuin siirrytään elokuussa pikkuhiljaa taas jäähalleille.

Hyvää kesää kaikille!

Roni Turtiainen

Joukkueenjohtaja


Seuran uusimmat

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.