Julkaistu: 05.09.2019 00.00

Muutamia asioita

Hei,

muutama asia yleisistä jutuista.

Muistattehan kun tullaan harjoituksiin, että pelaajilla on kaikki varusteet, juomapullo yms mukana. Autattehan lastanne pukemaan ja kiristätte luistimet, mikäli lapsenne tarvitsee tähän apua. Meillä ei ole vielä riittävästi huoltajia/valmentajia, jotta he ehtisivät kaikkia auttamaan.

Mikäli, että ole vielä muistaneet tuoda tuota kuvaa lapsesta seurakorttia varten, niin tuottehan sen viimeistään perjantaina harjoituksiin.

Turnaus Espoossa 4.1, joudutaan valitettavasti osaltamme perumaan, sillä turnaus oli jo täynnä. Etsimme tähän vastaavan tapahtuman, sillä kiinnostusta tähän selvästi oli.

Laitan pelitällien ruokailusta kyselyn Jopoxiin vielä tällä viikolla. Ajatuksena siis, että 15.9 pelien jälkeen olisi ruokailu jäähallilla, ruoka olisi 6€/ sis. lämminruoka, raaste, leipä+levite, mehu / vesi. Ruokailu mahdollisuus siis myös vanhemmille.

Varainhankinnasta, eli kausijulkaisumainokset ovat tässä kohtaa, paras tapamme saada joukkueen toimintaa käynnistettyä. Toivottavasti saamme vielä uusia kontakteja ja tukijoita meidän F2011 joukkueelle.


-Roni

Seuran uusimmat

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.