Julkaistu: 01.10.2014 00.00

Toimitsijaryhmät

TOIMITSIJARYHMÄT JA OHJEET

Ohjeet:
Kunkin ryhmän ensimmäinen toimii ryhmän “ykkösenä”. Ryhmän ykkönen jakaa tarvittaessa tehtävät ryhmälle. Jokaisesta ryhmästä menee kaksi henkilöä kioskiin ja 5 henkilöä toimitsija-aitioon. Vastuuhenkilö määrittää  miten toimitsijatehtävät ryhmän sisällä jaetaan.

Jos ei pääse hoitamaan tehtäväänsä, niin jokainen huolehtii itsellensä sijaisen ja informoi asiasta ryhmän vastuuhenkilöä.

Kioskin osalta poissaoloista ilmoitus tehdään kioskivastaavalle.

 

Kioskiohje:
Kotipelien aikana pidetään omaa kioskia, jonka tuotto menee joukkueelle. Omat tarvikkeet: kahvit, sokeri, maito jne. löytyvät poikien kopista. Myytävät leivonnaiset valmistaa/hankkii kioskivuoroon tulevat. Huom! myytävät tuotteet pitää olla hyla-tuotteita. Tuomareille toimitetaan heidän koppiin kahvit ja pullat. Joukkue tarjoaa toimitsijoille kahvit, mitkä voi noutaa kioskilta.

Kahvion käyttö:
Avain kahvioon löytyy vahtimestarilta. Jos muilla on ollut peli ennen meitä, saamme kahvion käyttöön heidän viimeisen erätauon jälkeen. Samoin luovutamme kahvion toiselle joukkueelle oman pelin viimeisen erätauon jälkeen. Muussa tapauksessa kahvion voi avata tuntia ennen peliä ja sulkea taas pelin päätyttyä. Jätetään kahvio siistiksi. Tulot tilitetään kioskivastaavalle.

Kauden 2014-2015 toimitsijaryhmät

Ryhmä 1: Arola, Pöljö, Ruohoniemi, Lehtinen, Raussi, Kivinen, Laaksonen

Ryhmä 2: Stolt, Heiniemi, Mänttäri, Kaikko, Parhankangas, Kirppu, Salovaara

Varalla: Ollikka,

Seuran uusimmat

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.