Lumon - mahdollistaja
Julkaistu: 25.08.2020 00.00

Lumon - mahdollistaja

Lumon - mahdollistaja

Yhteistyösopimuksemme Lumon Oy ja Poklin välillä mahdollistaa tulevallakin kaudella toimintamme kehittämistä, maksuttoman luistelukoulun ensikertalaisille sekä kerhotoiminnan muodossa. Vastuullisuus korostuu molempien yhteistyökumppaneiden päivittäisessä toiminnassa sekä omassa että yhteisöjemme ympäristössä. Kiitos Lumon Oy mahdollistamisesta.

Lumon – edelläkävijä jo vuodesta 1978

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme tekemään parempia koteja. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Perheyritys Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille.

Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin.

Lasi- ja alumiinirakenteisiin keskittynyt Lumon on merkittävä yritys Euroopan ja Pohjois-Amerikan parveke- ja terassimarkkinoilla. Tytäryhtiöitä on Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä ja Kanadassa.

Lisää Lumon Oy:stä https://lumon.com/fi/meista

Ohessa vielä linkki luistelukouluun

https://www.kookoojaataiturit.fi/luistelukoulut-ja-harraste/ensikertalaisten-maksuton-luiste/

Seuran uusimmat

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.