Kausi polkaistiin käyntiin tyttökiekkoleirillä
Julkaistu: 13.09.2023 23.10

Kausi polkaistiin käyntiin tyttökiekkoleirillä

Lätkäkausi 23-24 polkaistiin käyntiin elokuun viimeisenä viikonloppuna Juniori KooKoon tyttöjoukkueen järjestämällä leirillä Inkeroisissa. Pelkästään tytöille järjestettävä yön yli kiekkoleiri Kouvolassa oli ensimmäinen laatuaan. Mukana oli 22 eri-ikäistä tyttöä Kouvolan joukkueista, Kotka-Hamina alueelta, Lappeenrannasta ja Iitistä.

Leiri ja ryhmäytyminen olivat ilmeisen onnistuneet, sillä nauru raikasi, jäällä oli erittäin hyvää tekemistä ja kaikille löytyi uusia ystäviäkin.

Kaksipäiväinen leiri piti sisällään kolme jääharjoitusta Inkeroisten jäähallissa, oheistoiminnan, ruokailut ja majoituksen Nuorisokeskus Anjalassa. Leirillä valmentajina toimivat leirin vetäjän Mimmi Gröndahlin lisäksi AaKoon oma kasvatti nykyinen KalPan naisten pelaaja Elli Mäkelä, KooKoon junioripolun läpi käynyt Pelicansin Karita Koskinen sekä Jori Hovi.

Huollosta ja syömisjärjestelyjen toimivuudesta vastasi joukkueen toimihenkilöistä ja leiriläisten vanhemmista koostunut mahtava vapaaehtoistiimi.

Palautteen perusteella alamme suunnitella leiriä myös ensi vuodelle. Kiitos kaikille osallistujille ja apukäsille. Toivottavasti näemme mukana olleet myös ensi vuonna! Ja tervetuloa mukaan myös kaikki, ketkä eivät tällä leirillä mukana olleet.

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.