Sateenvarjotoiminta

Sateenvarjo toiminta alueen seuroissa, KooKoo Juniorit, Kotkan Titaanit Juniorit, Aakoo Juniorit, KY-80 Hamina ja Iitti Hockey, jonka koordinaattorina toimivat KooKoo junioreiden Taitovalmentaja Juuso Laakso ja Junioripäällikkö Harri Setälä yhteistyössä em. seurojen edustajien kanssa. Toimintaan kuuluu koulutus, suunnittelu ja ohjaus sekä operatiivisesta toiminnasta vastaaminen. Tavoitteina yhteneväiset tavat toimia, yhteistyön syventäminen ja harjoittelu sekä yhteisten pelaaja- ja valmentajapolkujen luominen.

Taitovalmennus

Tavoitteena on harrastajan yleistaitojen parantaminen erilaisten liikkeiden ja toimintamallien avulla sekä suorittamisen parantaminen ja soveltaminen sekä yhdenmukaistaminen. Taitovalmennus sisältää valmentajakoulutukset, taitojäätoiminta, maalivahtijäätoiminta, esiakatemiatoiminta Kouvolan, Valkealan, Anjalankosken ja Kausalan jäähalleilla, leiritoiminnat ( startti, syys ja talviloma ),

Kymin Kiekkopäivät tapahtumat kahdelle ikäluokalle (U11 ja U10),

Kymi-Select toiminnan, kiekkokoulutoiminnan tukeminen seurayhteisössä (yhdessä KooKoo junioreiden junioripäällikön sekä seurayhteisön valmennuspäälliköiden kanssa), tyttökiekkoryhmien harjoittelu ( Kouvolassa tyttökiekko ryhmä ) ja pelaajakartoitus ikäluokkien mahdollisiin leireihin kauden aikana yhdessä aluevalmentajan se alueen seurojen valmentajien kanssa.

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.