KooKoo juniorit yhteistyösopimukseen Terveystalon kanssa
Julkaistu: 12.09.2017 00.00

KooKoo juniorit yhteistyösopimukseen Terveystalon kanssa

KooKoo junioreilla ja Terveystalolla on yhteistyösopimus, jonka avulla seura pyrkii ohjaamaan pelaajien vammojen ja terveydenhoitoon liittyvät tehtävät Terveystalolle. Tavoitteena on paitsi ensiluokkainen terveydenhuolto myös avoin ja mutkaton yhteydenpito. Kaikki pelaajat sekä heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita Terveystaloon minkä tahansa vaivan johdosta.
Muistattehan Terveystalossa asioidessanne kertoa seuranne nimen ja varmistaa, että se kirjataan käynnin yhteyteen. Tämä paitsi helpottaa lääkärin työtä hänen tavatessaan urheilijoita vastaanotolla, seuran ilmoittaminen myös parantaa seurayhteistyösopimuksemme seurantaa.

Ajanvaraus 030 6000 tai www.terveystalo.com

Seuran yhteyshenkilö
Mari Ahtinen

0405058317

mari.k.ahtinen@terveystalo.com

Seuran jäsenten ensisijainen hoitopaikka on Terveystalo Kouvola

Lääkärikeskuksen aukioloajat

Ma-to klo 7.30-20.00

Pe klo 7.30-18.00

La klo 9.00-15.00

Su klo 9.00-13.00

Laboratorio

Ma-to klo 7.45-18.00

Pe klo 7.45-16.00

Kuvantaminen

Ma-to 8.00-20.00

Pe klo 8.00-16.00

Terveystalon koko verkosto palvelee Poklin urheilijoita. Terveystalo Kamppi 24/7


Terveystalo Kamppi

Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki

Yleislääkäripäivystys 24/7

Kuvantaminen 24/7

Laboratorio 24/7

Tapaturmapäivystys

arkisin 8.00-22.00

viikonloppuisin 12.00-22.00

Hammaslääkäripalvelut

maanantai – perjantai klo 8.00-20.00

lauantaina - sunnuntaina klo 10.00-17.00

Lisää tietoa Terveystalo Sportista löydät täältä.

Urheilijan terveystarkastus

Urheilijan terveystarkastuksen avulla selvität kuntotilanteesi, ehkäiset mahdollisia vammoja ja parannat mahdollisuuksiasi saavuttaa tavoitteesi. Liikunta on näin turvallisempaa ja tehokkaampaa. Liikkujan henkinen tai fyysinen vire eivät aina syystä tai toisesta ole kohdallaan. Väsyttää henkisesti, fyysisessä jaksamisessa on ongelmia, kestävyys voisi olla parempikin…

Urheilijan terveystarkastus arvioi liikkujan nykytilanteen ja selvittää hänen rakenteellisia riskejään. Tarkastus auttaa ennaltaehkäisemään vammoja ja tehostamaan harjoittelua. Se auttaa löytämään oikean suhteen rasitukseen ja lepoon. Terveystarkastus perustuu taustatietoja selvittävään esitietolomakkeeseen, ennakkoon tehtävään laboratoriotutkimukseen ja EKG:hen sekä lääkärintarkastukseen.

Lue lisää urheilijan terveystarkastuksesta, täältä.

Terveystalon Oma Terveys – tietoa omasta terveydestä kätevästi verkossa

Terveystalo on avannut asiakkaidensa käyttöön uuden sähköisen asioinnin Oma Terveys -palvelun. Maksuton palvelu mahdollistaa omien terveystietojen, kuten reseptien, laboratoriotutkimusten tuloksien ja vastaanottoaikojen tarkastelun internetin välityksellä. Jos esimerkiksi laboratoriotutkimuksia on tehty Terveystalossa useita, näkyvät ne kaikki palvelussa.

Sähköinen palvelu on asiakkaalle helppo tapa tiedon saamiseen, koska hän voi tehdä sen kellonajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun se hänelle itselleen sopii. Terveystalon Oma Terveys -palvelua voi käyttää internetin välityksellä mistä vain verkkoyhteyksien ääreltä. Palvelu on suojattu SSL-suojauksella. Se salaa tietoliikenteen siten, ettei kukaan ulkopuolinen pysty näkemään luottamuksellisia tietoja. Palvelussa on myös vahva tunnistautuminen: kirjautuminen tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Terveystalon Oma Terveys -palvelun saa käyttöön rekisteröitymällä sen käyttäjäksi osoitteessa https://www.terveystalo.com/omaterveys. Palvelussa näkyvät muun muassa menneet ja tulevat vastaanottokäynnit, diagnoosit, laboratoriotulokset ja kuvantamislausunnot, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot, kuten verenpaine. Tulosten lisäksi palvelusta saa raja-arvot ja suosituksen jatkohoidosta.

Terveystalo Kamppi päivystää 24/7. Myös laboratorio ja röntgen palvelevat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, myös ilman ajanvarausta. Terveystalon asiakaspalvelu: www.terveystalo.com ja puh. 030 6000. Lataa puhelimeen Oma Terveys-sovellus ja terveytesi on omissa käsissäsi. Terveystiedot, helppo ajanvaraus, laboratoriotulokset, reseptit, rokotukset, muistutukset sekä tietoa terveydestä ja etuja juuri sinulle. Mobiilisovellus on ladattavissa sovelluskaupoissa (Windows Phone Store, App Store ja Google Play Store).

Alla vielä hoitoketju ohje:

Seuran uusimmat

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.