Päivitetty Kymsoten tiedote
16.11.2020 13:47 Uutiset / Pääsivusto

Päivitetty Kymsoten tiedote

KooKoon U14-juniorijoukkueelle tehty korona-altistuksen vuoksi joukkotestaus,

tiedossa neljä jatkotartuntaa

Kouvolalaisen jääkiekkoseura KooKoon U14-joukkueessa tapahtui altistuminen koronavirustartunnalle, mistä tiedotettiin torstaina 12.11.2020 (https://korona.kymsote.fi/kouvolalaisen-jaakiekkoseura-kookoon-u14-juniorijoukkueessa-tapahtunut-altistuminen-koronavirukselle/). Altistuneita todettiin noin 40 ja heidät asetettiin karanteeniin. Altistuneet ovat noin 13-vuotiaita junioripelaajia sekä toiminnassa mukana olevia aikuisia. Kymsote järjesti lauantaina altistuneille joukkotestauksen eli koronavirusnäytteenoton. Jatkotartuntoja on nyt todettu neljä. Vain yhdellä on ollut koronavirustautiin sopivia oireita.

  • -On mahdollista, että tähän liittyen positiivisia vastauksia eli koronavirustartuntoja vielä ilmaantuu. Samoin oireita voi vielä ilmaantua tämän viikon ajan, arvioi tartuntatautien ylilääkäri Risto Pietikäinen.

Altistuneiden karanteenia on päätetty pidentää ja se jatkuu sunnuntaihin 22.11. saakka.

Junioripelaajat ovat useissa eri kouluissa Kouvolassa. Kouvolassa on viikonloppuna todettu koronavirusaltistuksia Kouvolan yhteiskoulussa sekä Mansikkamäen ja Urheilupuiston kouluissa. Yhteensä 80 oppilasta ja työntekijää on asetettu 10 päivän karanteeniin 16.11.2020 alkaen. Useimmat näistä altistumisista liittyy KooKoon juniorijoukkueen tartuntaketjuun.

Lisätietoja ja tiedottamiseen liittyvät asiat allekirjoittaneelta

Terveisin

Jari Seppänen


   
Lisää uutisia
PoKLi
«  Marraskuu   »
Kategoriat