MV- ja fysiikkavalmennuskoordinaattori seuraamme
Julkaistu: 04.01.2022 09.51

MV- ja fysiikkavalmennuskoordinaattori seuraamme

Seuramme vahvistuu tulevalla kaudella MV- ja fysiikkavalmennuskoordinaattorilla. Saamme kaivattua vahvistusta seuramme strategian mukaiseen kehittämiseen ja kaudella 2022-23 aloittaa Tino Turkia seuramme MV- ja fysiikkavalmentajakoordinaattorina.

" Olen Kotkasta kotoisin oleva 31v Tino Turkia. Oma pelaaja ura rajoittui juniori ikäiseksi, mutta Intohimona minulla on maalivahtipeli sekä yksilön kokonainvaltainen kehittäminen ja auttaminen. Valmistuttuani Tanhuvaaran Urheiluopistosta 2014 liikunnanohjauksen saralta, alkoi samalla oma valmennusfilosofia sekä -ura kehittyä. Olen toiminut Kotkan TItaanien edustuksen veskakoutsina neljänä kautena ja samalla olen vastannut fysiikkavalmennuksesta sekä sen kehittämisestä "edarissa" että junioripuolella. Omiin arvoihini kuuluu rehellisyys, välittäminen sekä työnteko ja näille arvoille perustan pitkälti oman valmentamiseni", kiteyttää Turkia. Toimin myös Suomen Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueen maalivahtikouluttajana tällä hetkellä.

Tino tuo seuraamme osaamisen vahvistusta maalivahti- sekä fysiikkapuolelle. Tinon arvot kohtaavat hyvin seuramme arvoja ja uskomme että määrätietoisella ja osaavalla tekemisellä seuramme ja sen harrastajat kehittyy entistä paremmaksi yhteisöksi ja entistä paremmiksi yksilöiksi.

Tino aloittaa seuramme palveluksessa 1.7.2022. Tinon yhteystiedot tarkentuvat lähempänä kauden alkua.

#yksijoukkue


Toimisto