Junioripäällikön yhteispalkkaus
PoKLiJulkaistu: 22.04.2022 09.33

Junioripäällikön yhteispalkkaus

YKSI JOUKKUE – MONTA TARINAA

JUNIORISTA - AMMATTILAISUUTEEN

HUOM. Hakuaikaa jatkettu 31.5.2022 asti

Kotkan Titaani-Juniorit, Haminan Kiekkoympyrät -80 Ry ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry ovat harrastajamääriltään merkittäviä lasten ja nuorten liikuttajia. Seurat ovat jääkiekon junioriseuroja. Seurojen toiminta-alueella, Kymenlaaksossa, on noin 170 000 asukasta ja seitsemän jäähallia. Seurojen toiminta perustuu monipuoliseen jääkiekon harrastustoimintaan. Seurojen harrastustoiminnan osa-alueita ovat, kilpakiekko, harrastekiekko, tyttökiekko, erityislätkä että eritysryhmä luistelu sekä Kouvolassa myös taitoluistelu.

Seurat tarjoavat jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa ja kehittyä pitkäjänteisesti aina luistelu- ja Leijona-kiekkokoulusta nuorten kilpakiekkoon saakka. Seurat tekevät yhteistyötä Liiga KooKoon kanssa ja nuorten vaiheen toiminta organisoidaan seurayhteisöjen sateenvarjo mallina.

Seurayhteisö hakee päätoimista junioripäällikköä yhteispalkkauksella Hamina-Kotka alueelle.

Junioripäällikön tehtävänä on varmistaa seurojen strategian mukainen urheilutoiminta ikäluokissa U8-U12 sekä vastata Leijona-kiekkokoulun ja luistelukoulun toiminnasta ja kehittämisestä. Seurojen urheilutoimen päätoimisena työntekijänä junioripäällikkö osallistuu myös urheiluakatemiatoiminnan aamuvalmennukseen, seurojen erikoisjäille sekä seurojen järjestämille leireille. Junioripäällikön lähiesimiehenä toimii seurojen valmennuspäälliköt. Työ vaatii tekijältään hyviä vuorovaikutustaitoja, sosiaalista ja ulospäin suuntautunutta luonnetta, johtamistaitoja sekä kiinnostusta seurojen toimintaympäristön ja itsensä kehittämiseen. Lisäksi junioripäälliköltä edellytetään kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta. Lajiin liittyvä koulutustausta katsotaan eduksi.

Valittavan henkilön pääasialliset työskentelypisteet ovat Haminan ja Kotkan jäähallit ja niiden lähiympäristöt. Työssä ajokortti ja oman auton käyttö välttämätöntä.

Hakemus kannattaa jättää heti tai viimeistään 31.5, sillä tehtävän mukainen toimi alkaa 1.6.2022 tai sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on päätoiminen. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen simo.penttila@pp1.inet.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Simo Penttilä 050-5533709 tai simo.penttila@pp1.inet.fi

Titaani-Juniorit Ry puheenjohtaja