KooKoo Juniorit U17 joukkue hakee vastuuvalmentajaa
PoKLiJulkaistu: 08.06.2022 11.42

KooKoo Juniorit U17 joukkue hakee vastuuvalmentajaa

KooKoo U17

Joukkue koostuu pääsääntöisesti 06-07 syntyneistä pelaajista ja joukkue harjoittelee kesällä ohjatusti 2 x viikossa sekä omatoimisesti 2 x viikossa juhannukseen asti. Heinäkuu on omatoimijakso, jonka jälkeen elokuussa joukkue siirtyy jääharjoitteluun. Joukkueen kotihallina toimii Kuusankosken jäähalli. Jäällä joukkue harjoittelee 2 x viikossa ja pelaa pääsääntöisesti viikonloppuisin U17 II-divisioonaa (haku sarjaan 15.8 mennessä). Joukkueessa on tällä hetkellä 22 kenttäpelaajaa sekä 2 maalivahtia. Joukkueen tausta organisaatio on kunnossa (myös valmennustiimi on muuten kasassa).

Vastuuvalmentaja

Vastuuvalmentajalle kuuluu valmennuksellisen, harjoituksellisen sekä kilpailutoiminnallisen suunnittelu- ja toteutusvastuun lisäksi kokonaisvastuu joukkueen toiminnasta, yhdessä valmennustiimin kanssa. Vastuuvalmentaja vastaa kaikista pelillisistä ja pelitaktisista asioista, joiden toteuttamiseen hänen on saatava täysi työrauha. Vastuuvalmentajan apuna on joukkueen muu johtoryhmä, joka tukee ja toteuttaa toimintaa sen henkilöiden vastuualueiden ja yhteisesti sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

Mikäli olet kiinnostut valmennuksesta ja koet että juniorityö on osa sinun dna:tasi, ota reilusti yhteyttä joko Jari Suorsa, 040-5795356 jari.suorsa@pokli.fi tai Jari Seppänen, 050-5916734 jari.seppanen@pokli.fi niin sovitaan yksityiskohtaisemmin asioista.