U16 vastuuvalmentaja nimetty
PoKLiJulkaistu: 09.06.2022 09.05

U16 vastuuvalmentaja nimetty

U16 joukkueen uudeksi vastuuvalmentajaksi on valittu Calle Juslin-Nyqvist. Tässä Callen esittely lyhykäisyydessään.

Olen 34-vuotias Loviisasta kotoisin oleva valmentaja. Aloitin jääkiekon pelaamisen KooKoon riveissä F-junioreissa vuonna 1997 ja junioriurani jatkui saman seuran riveissä vuoteen 2005 jolloin siirryin SaiPan B-junioreihin. Palasin sieltä takaisin vuodeksi Kouvolaan, minkä jälkeen päätin junioriurani Yhdysvalloissa. Aikuisten riveissä pelasin Suomi-Sarjaa Porvoossa muutaman vuoden ennen kuin muutin Ahvenanmaalle ja sieltä Tukholmaan.

Viime kaudella olen toiminut Jokerit-Viikingit U18 SM-joukkueen valmentajana. Sitä ennen valmensin Ruotsissa juniorijoukkueita. Viime kausi oli ensimmäinen vuosi apuvalmentajana, ennen sitä olen toiminut pitkälti päävalmentajana. Päämääränä minulla on ammattivalmentajan ura ja olen ollut jo pitkään valmis tekemään sitä varten myös töitä. Edellinen organisaatio oli tässä erittäin ammattimainen ja tunnen, että olen kehittynyt valmentajan työssä monipuolisesti.

Tärkeintä minulle valmentajan työssä on pelaajien kehitys. Koen, että joukkueen menestys tulee pelaajien kehityksen tuloksena. Tärkeää minulle on myös vuorovaikutus pelaajien kanssa esimerkiksi arjenhallinnasta ja urheilijana elämisestä. Pidän kurinalaisesta puolustuspelistä yhdistettynä koko viisikon hyökkäyspeliin. Kuuntelen ja seuraan eri valmentajia ja heidän näkökulmiaan soveltaen niitä omaan käyttöön sopiviksi.

Calle aloittaa U16 vastuuvalmentajana joukkueen omatoimijakson jälkeen.

Tervetuloa Calle KooKoo perheeseen.