Jääkiekosta harrastus
Julkaistu: 22.08.2022 11.36

Jääkiekosta harrastus

Kuinka aloittaa jääkiekkoharrastus

Ohjeita aloitteleville jääkiekkoilijoille

Lapsen luistelutaidolla on väliä asiassa. Lähdetään liikkeelle siitä, ettei lapsi osaa luistella, tai ei juurikaan ole ollut aikaisemmin luistinten päällä. Silloin paras tapa on osallistua meidän KooKoo junioreiden ja KooKoo jäätaitureiden yhteiseen Lumon Luistelukouluun. Luistelukoulu kestää syyskuusta joulukuuhun ja uusi kausi alkaa tammikuusta ja kestää huhtikuuhun. tässä ilmoittautumislinkki: KooKoo Jäätaiturit - Luistelukouluilmoittautuminen on avattu! (kookoojaataiturit.fi)

Mikäli lapsi osaa jo olla luistimilla niin KKJT:llä on tarjolla jatkokursseja taitoluistelusta kiinnostuneille. Me KooKoo junioreissa tarjoamme seuraavaksi kiekkokoulua; PoKLi - Kiekkokoulu - Kiekkokoulun tietoja ja ilmoittautuminen (kookoojuniorit.fi)

Kiekkokoulu on tarkoitettu 5-8 vuotiaille tytöille ja pojille. Kiekkokoulu jaetaan ryhmiin ikäluokan ja osaamisen mukaan. Tänä vuonna kiekkokoulussa on ryhmät aloittaville sekä 2017 ja aiemmin syntyneille, tytöille oma ryhmä, 2016 syntyneiden ryhmä, sekä 2015 syntyneiden ryhmä.

Mikäli lapsi on ns. yli-ikäinen kiekkokouluun, hänelle etsitään sopiva paikka aloittaa meidän ikäkausi joukkueissa. Näissä tilanteissa kannattaa olla ensi yhteydessä Junioripäällikkö Harri Setälään; 0442363083, harri.setala@pokli.fi, etsitään yhdessä paras paikka aloittamiseen.

Ikäkausi joukkueet:

U9 2014 syntyneet

U10 2013 syntyneet

U11 2012 syntyneet

U12 2011 syntyneet