Valmennus uutisia.
Julkaistu: 10.01.2023 12.38

Valmennus uutisia.

Joel Helle KooKoo U18 vastuuvalmentajaksi kaudelle 23-24

Olen 27-vuotias ammattivalmentaja nykyisin Joensuusta. Valmennusvuosia löytyy yhteensä kahdeksan, joista viimeiset kuusi vuotta olen toiminut päätoimisesti Ilveksessä ja Jokipojissa eri valmennustehtävissä U18-U16 ikäluokissa. Koulutukseltani olen ammattivalmentaja, sekä liikunnanohjaaja, mikä antaa minulle tutkittuun tietoon perustuvaa näyttöä valmentamisen pohjaksi. Omiin vahvuuksiini kuuluu valtava intohimo lajia kohtaan, mikä vie minua eteenpäin päivittäin ja pakottaa itseni kehittämiseen. Tämä mahdollistaa tarpeeksi kovan vaatimustason, sillä uskon, ettei ilman oikeanlaista tunnetta saa itsestään tai muista parasta osaamistaan irti.

Kaikki lähtee sitoutumisesta, kovasta työnteosta ja itsensä heittämisestä likoon, minkä päälle vasta voidaan rakentaa urheilijaksi kasvamisen osa-alueet. Vaadin paljon myös itseltäni, minkä koen näkyvän omassa toiminnassani johtuen omista tavoitteista ja haaveista jääkiekon saralla.

KooKoossa kiinnostaa ennen kaikkea loistavat harjoitusolosuhteet, mikä mahdollistaa yksilön / joukkueen laadukkaan ja kehittävän arjen. Tämän lisäksi seuran halu kehittyä, paremmaksi pyrkiminen ja ulospäin näyttäytyvä positiivinen ”pöhinä” kohtaa oman arvomaailmani kanssa.

Tervetuloa Joel KooKooseen. #yksijoukkue

Tino Turunen KooKoo U16 vastuuvalmentajaksi kaudelle 23-24

Tino ei enempää esittelyjä kaipaa, onhan hän jo seurassamme vanha tuttu niin U17 kuin U16 vastuuvalmentajana edellisillä kausilla toimineena. Tino palaa ”rosteriin” tulevalle 23-24 kaudelle pienen tauon takaa ja tuo oman osaamisensa seuran ja pelaajien käyttöön.

Tervetuloa Tino takaisin rosteriin. #yksijoukkue

Jari ”Jarru” Suorsa kevääksi Zell am Seehen.

Jari Suorsa puolestaan ottaa tulevaan valmennukseen ensiaskeleita kevätkaudella Zell am See:ssa. Jari ”Jarru” Suorsa toimii edelleen seuramme seurakoordinaattorina ja hoitaa siihen toimeen kuuluvat tehtävät kuten aikaisemminkin. Muut Jarrun työtehtäviin kuuluvat seuratyöt on jaettu seuran sisäisesti ja ne jatkuvat kuten ennenkin. Ei syytä huoleen siis, Jarrun tavoittaa edelleen samasta s-postiosoitteesta ja puhelinnumerosta kuin ennenkin. Jarru palaa fyysisesti rosteriin huhtikuussa -23.

Tsemppiä Jarru kevään koetoksiin. Auf wiedersehen.

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.