OP Kaakkois-Suomi yhteistyökumppaniksi
PoKLiJulkaistu: 03.06.2024 10.55

OP Kaakkois-Suomi yhteistyökumppaniksi

OP Kaakkois-Suomi ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry solmivat monimuotoisen ja -vuotisen yhteistyösopimuksen.

OP Kaakkois-Suomi ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry ovat solmineet monimuotoisen ja -vuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen tarkoituksena on vahvistaa alueemme lasten ja nuorten liikuttamisen mahdollisuuksia.

Seurana näemme OP Kaakkois-Suomen alueensa sekä toimialansa johtavana toimijana, jonka palvelut ja toiminta-ajatus tukee lasten ja nuorten tulevaisuuteen tähtäämistä, unohtamatta nykyhetken tarpeita.

-Yhteisellä tekemisellä oli selkeät samansuuntaiset ajatukset ja näkymät. Omistaja- asiakkaiden toiveet pystytään varmistamaan monivuotisella ja -muotoisella yhteistyöllä mitä parhaiten. Seurallemme on tärkeää, että saamme OP Kaakkois-Suomesta merkittävän tukijan toimintaamme, toteaa Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen toiminnanjohtaja Jari Seppänen.

- Omistaja-asiakkaamme ovat toivoneet meidän tukevan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. PokLissa on tehty pitkäjänteistä ja laadukasta juniorityötä jääurheilun parissa, mikä näkyy harrastajien suurena määränä sekä hienoina kehityspolkuina aina Liigaan saakka, kertoo sponsorointi- ja kumppanuuspäällikkö Vesa Surakka OP Kaakkois-Suomesta.

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.