Hopeaseura rekrytointidiplomi.
PoKLiJulkaistu: 05.06.2024 15.27

Hopeaseura rekrytointidiplomi.

Seurallemme on myönnetty tyttökiekon Hopeaseura rekrytointidiplomi.

Seurassamme on tehty määrätietoisesti töitä tyttökiekon eteen jo muutamia vuosia, mutta kaudelle 23–24 seuramme otti valtavan loikan tyttökiekon osalta. Tyttökiekon toiminta sai niin omat valmentajat, taustaryhmän, toiminnan mentoroinnin kuin hallinnollisenkin taustan. Näillä eväillä kauden läpivienti oli loistava, uusia harrastajia todella paljon, pelitällejä, leirejä sekä muutama GHD tapahtuma ja paljon muuta yhteistä toimintaa yli kaupunkien rajojen. Eikä kehittäminen jää tähän. Tulevalle kaudelle seurastamme tulee joukkue N12 sarjaan, jolloin tytöt pääsevät pelaamaan omassa sarjassa. Tämä ei tietenkään sulje pois sitä, etteikö tytöt voisi edelleen pelata seuramme muissa ikäkausi joukkueissa.

Iso kiitos tekijöille, Harri, Mimmi, Emilia, Sami (tässä vain muutama mainittuna) sekä muu taustaryhmä että vanhemmat, unohtamatta tietenkään itse tyttökiekkoharrastajia. Tästä on hyvä jatkaa kaudelle 24–25 tyttökiekon kehittämistä.

Tyttökiekon rekrytointidiplomit:

Yhteensä diplomeja jaetaan kuluneesta kaudesta 21 seuralle. Muutamia seuroja on viime kauden diplomitavoittelusta jäänyt pois, mutta vastaavasti uusia seuroja on tullut tilalle. Diplomien myöntäminen vaatii seuralta sitoutumista ja suunnitelmallista toimintaa heti kauden alusta alkaen. Diplomin tarkoituksena onkin, että tyttökiekon toimet olisi suunniteltu ainakin yhdelle kaudelle jo hyvissä ajoin uuden kauden käynnistyessä. Suunnitelmallisuus auttaa myös toiminnan toteuttamisessa kesken hektisen kiekkokauden. Toteutuneet tapahtumat tulee myös raportoida Suomen Jääkiekkoliitolle ohjeistuksien mukaisesti, jotta suunnitelmat pystytään kirjaamaan myös toteutuneiksi. Ilman raportointia seura jääkin ilman diplomia, vaikka suunnitelmat olisi toteutuneetkin.

Hopeadiplomit: Kiekko-Nikkarit ry, Kiekko-Vantaa Itä ry, Pohjois-Kymen liikuntayhdistys ry, Tunturi-Kiekko ry & Viikingit Jääkiekko ry

Hopeaseura rekrytointidiplomi perusteet

  • Kaksi avointa rekrytointitapahtumaa tytöille (GHD, koulukiertue yms.)
  • Viikoittainen harjoitustapahtuma tyttöryhmälle
  • Osallistuminen tyttöjen peliviikkoon (Girls Global Game) tai Mini ja/tai Junior Aurora Cup -tapahtumiin (esim. seuran nimeämän yhteyshenkilön toimesta alueen tytöistä kokoamalla joukkueella)
  • Seura on aktiivinen tyttöjen harrastus- ja pelitoiminnan kehittämisessä (esim. järjestää ja osallistuu pelitällitapahtumiin)
  • Tavoitetason ilmoittaminen aikataulussa ja kauden päätteeksi raportin toimittaminen annetussa määräajassa

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.