Tähtiseura auditointi 2.0
PoKLiJulkaistu: 06.06.2024 10.40

Tähtiseura auditointi 2.0

Tähtiseura polkumme alkoi kaudella 20–21 ja ensimmäisen Tähtiseuramerkin auditointi tapahtui 20.4.2021. Tämän jälkeen seuramme Tähtiseura-ohjelma jatkui seuran jatkuvalla kehittämisellä sekä sitä kautta uudelleen auditointiin. Seuramme Tähtiseura auditointi 2.0 tapahtui 22.5.2024, jonka perusteella seuramme on oikeutettu käyttämään Tähtiseuramerkkiä seuramme toiminnassa.

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti. Lisätietoja tähtiseura laatuohjelmasta https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtis...

Tähtiseura-ohjelma on seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.

Kiitos seuramme henkilöstö, hallinto, harrastajat, valmennus, taustat sekä sidosryhmät ja tukijat. Tästä on hyvä jatkaa kehittämistä yhdessä kohti parempaa seuratyötä.

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.