Tärkeä korona tiedote
12.11.2020 14:47 Uutiset / Pääsivusto

Altistumisia U14 joukkueessa.

Kouvolalaisen jääkiekkoseura KooKoon U14-juniorijoukkueessa tapahtunut altistuminen koronavirukselle

Kouvolalaisen jääkiekkoseura KooKoon U14-joukkueessa on tapahtunut altistuminen koronavirustartunnalle. Joukkueen noin 30-40 noin 13-vuotiasta lasta ja toiminnassa mukana olevia aikuisia on asetettu karanteeniin. Kymsote on yhteydessä lasten huoltajiin ja antaa ohjeet oireiden seurannan ja karanteenin osalta.

Yhteydenotto tehdään kaikille, jotka on luokiteltu altistuneeksi. Tämä pyritään tekemään mahdollisimman pian. Koska altistuneita on paljon, voi yhteydenotossa kestää päivä tai pari. Tavoite on kuitenkin se, että viimeistään perjantaina tai viikonloppuna ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneisiin.

Lapset ovat useissa eri kouluissa Kouvolassa. Ainoastaan joukkueessa pelaavat ja karanteeniin määrätyt junioripelaajat ovat altistuneet koronavirukselle. Kouluissa ei ole tapahtunut altistumisia ja koulujen toiminta jatkuu normaalisti.

Olemme seurana jo reagoineet sekä joukkueen, jääkiekkoliiton ja muille tietoa tarvitseviin sekä olemme valmiit jatkotoimenpiteisiin tilanteen niin vaatiessa. Tietojemme mukaan kaikki altistuneet voivat hyvin ja tilanteen kehittymistä tarkastellaan viranomaisten ja meidän taholta.

Tarkkailkaa vointianne ja pitäkää terveydestänne huolta.

Lisätietoja ja viestinnästä vastaa Jari Seppänen.

jari.seppanen@pokli.fi

050-5916734


   
Lisää uutisia
PoKLi
«  Marraskuu   »
Kategoriat