Leijona kiekkokoulun kausi päättynyt
Julkaistu: 20.04.2021 00.00

Leijona kiekkokoulun kausi päättynyt

Kausi 2020-2021 on päättynyt. Kausi piti sisällään jos monen moisia käänteitä, lähinnä kaikki liittyivät Korona pandemiaan. Jouduimme kauden aikana reagoimaan uusiin rajoituksiin useasti, ja olimme pois jäältä joulukuun jolloin harjoittelimme ulkona keinonurmella. Silti harjoituksissa kävi kiitettävästi pelaajia vaikka emme jäälle päässeetkään.

Tammikuun puolesta välistä saimme taas harjoitella ja teimme sen pienryhmissä, jokaisessa ryhmässä sai olla jäällä 9 pelaajaa sekä yksi valmentaja. Meidän pelaajamäärillä tämä tarkoitti 12 ryhmää, loppukaudesta 13 ryhmää. Onneksi saimme riittävästi jääaikaa, koska vanhemmat ikäluokat eivät saaneet harjoitella ja pelitoiminta oli keskeytyksissä koko kevään.

Nyt ladataan akkuja ja jatketaan kiekkokoulua syyskuussa viikoilla 37. Ilmoittautumiset kiekkokouluun avataan heinäkuun aikana ja asiasta tiedotetaan täällä kotisivuilla, facebookissa, sekä kaikille kaudella mukana olleille myös sähköpostilla.

Suuri kiitos kaikille ohjaajille, erikoinen ja raskaskin kausi, mutta hienosti olitte ryhmien mukana ja opastitte jääkiekon saloihin.

-Harri-

Seuran uusimmat