Junioripäällikön yhteispalkkaus
Julkaistu: 10.08.2022 14.01

Junioripäällikön yhteispalkkaus

Kristian Koskisesta seurojen päätoiminen junioripäällikkö!


Kymenlaaksolaisten juniorijääkiekkoseurojen Haminan Kiekkoympyrät -80:n, Kotkan Titaani-Juniorien ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen (KooKoo) yhteispalkkauksella kiinnittämä päätoiminen junioripäällikkö on tamperelaislähtöinen Kristian Koskinen.

Haminan Kiekkoympyrät -80 ry, Kotkan Titaani-Juniorit ry ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys ry (KooKoo) ovat seurojen yhteisvoimin sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän tukirahoituksen turvin solmineet kaksi + yksivuotisen sopimuksen junioripäällikökseen kiinnitetyn Kristian Koskisen kanssa.

Uuden junioripäällikön pääsääntöinen toiminta tulee sopimuksensa aikana tapahtumaan Hamina – Kotka-akselilla KY-80:n sekä Titaani-juniorien parissa, mutta Koskinen paneutuu myös alueellisen seurayhteistyön kehittämiseen, jossa Kouvola ja KooKoon juniorit ovat luonnollisesti erittäin vahvasti mukana.

Suomikiekon kehdosta, Tampereelta, lähtöisin oleva 36-vuotias Koskinen on Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa Vierumäen urheiluopistossa koulutuksensa saanut liikunnanohjaaja ja jääkiekkovalmentaja, jonka vyöltä löytyy ennen nyt julkistettua junioripäällikön pestiä noin kymmenvuotinen ura erilaisissa valmennuspuuhissa.

Koskinen on muun muassa toiminut edustustasolla Norjassa Stavanger Oilersin kakkosjoukkueen päävalmentajana sekä Kiinassa Pekingin sekä Tianjinin alueiden eri junioriseurojen valmennustehtävissä.

Junioripäällikön työnkuva pähkinänkuoressa

Kymenlaaksoon heinäkuun viimeisellä viikolla jalkautuneen Kristian Koskisen työnkuvaan kuuluu toimessaan seurayhteisön strategian mukaisen urheilutoiminnan varmistaminen U8 – U12-ikäluokissa sekä vastuu Leijona-kiekkokoulujen ja luistelukoulujen toiminnasta sekä kehittämisestä.

Lisäksi Koskinen osallistuu seurojen urheilutoimen päätoimisena työntekijänä myös urheiluakatemiatoiminnan aamuvalmennukseen, seurojen erikoisjäille sekä seurojen järjestämille leireille.

Uuden junioripäällikön lähiesimiehinä tulevat toimimaan seurojen valmennuspäälliköt.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN SEUROJEMME TOIMINTAAN KRISTIAN!

Kristianin yhteystiedot: junioripaallikko.titaanitky@gmail.com ja puhelin 050-3613829

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.