K-Supermarket Valtari Plussa Sport tukemassa seuraamme
PoKLiJulkaistu: 23.10.2023 09.51

K-Supermarket Valtari Plussa Sport tukemassa seuraamme

K-Supermarket Valtari Plussa-sport sponsoroi seuraamme.

Seuramme aloittanut sponsorointiyhteistyön K-Supermarket Valtari Plussa-sportin kanssa. K-Supermarket Valtari Plussa-sport hyvittää seurallemme 4 kertaa vuodessa kannattajaksi liittyneiden asiakkaiden Plussa-ostoista (1% Plussa ostoista). Tämä ei siis vaikuta kannattajaksi liittyneen asiakkaan Plussa etuihin eli kannattajana saat täysin samat Plussa-edut kuin aikaisemminkin!

Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on pitkäjänteisen yhteistyön vankistaminen ja sitä kautta varautuminen tulevaisuuteen sekä paikallisuuden korostaminen. Yhteistyösopimuksen päätarkoitus on kohdentaa sopimuksen tuomat taloudelliset hyödyt harrastamisen kustannusten kohtuullisina ja matalana pitämiseen tulvaisuudessakin ja sitä kautta taata mahdollisimman monelle jääurheilun harrastaminen laadukkaassa, osaavassa ja motivoivassa ympäristössä.

Liity siis heti kohdenumerolla SP10029 osoitteessa www.plussa.fi/kannata

Kannattajaksi liittyminen maksaa vain pienen hetken aikaasi. Kannattajana saat täysin samat Plussa-edut kuin aikaisemminkin.

Ohje kannattajaksi liittymiseen:

1. Jos sinulla ei vielä ole Plussa-korttia, tilaa ilmainen kortti osoitteessa www.plussa.fi/liity

2. Siirry osoitteeseen www.plussa.fi/kannata ja kirjaudu sisään. Jos sinulla ei vielä ole K-Tunnusta, luo sellainen kirjautumisruudun linkin kautta.

3. Kun olet kirjautunut sisään, kannattajaksi pääsee liittymään valitsemalla Omat Tiedot/Profiili -> Sponsorointikohteet -> Liity kannattajaksi

4. Liity kannattajaksi syöttämällä kohdenumerokenttään SP10029.

Nyt on todella helppo ja vaivaton sekä ilmainen tapa sinulle, hyvä K-Plussa asiakas, lähteä tukemaan paikallisen K-Supermarket Valtarin kautta seuramme toimintaa ja olla mukana luomassa lapsille ja nuorille mahdollisuuksia jääurheilun parissa.

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry/KooKoo juniorit

Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola

Toimisto puh. 0400835678

mari.palojarvi@pokli.fi

Toimisto palvelee:

Ti 10-15, Ke 12-17, To 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.